AUTOCONSUM DOMÈSTIC

AUTOCONSUM DOMÈSTIC FOTOVOLTAIC

És un sistema dedicat a reduir el consum d’electricitat en l’àmbit residencial, el qual sol tindre el major consum d’electricitat fora de les hores en què es pot generar mitjançant la tecnologia fotovoltaica.

Per aquest motiu les instal·lacions d’autoconsum residencial es dissenyen segons l’opció d’AUTOCONSUM AMB COMPENSACIÓ, segons el qual el sistema descomptarà de la nostra factura d’electricitat el preu de l’energia fotovoltaica que hem pogut generar, però no hem estat capaços de consumir de forma immediata .

L’autoconsum domèstic té cura de la integració dels panells solars en el conjunt de l’habitatge, creant un conjunt estètic harmònic, i ha de personalitzar la distribució dels panells segons les característiques arquitectòniques i estètiques en cada cas concret.

El sistema d’autoconsum en xarxa consta de:

1. Estructura per a fixació dels panells a la coberta
2. Panells fotovoltaics
3. Inversor de xarxa

Aquest tipus de configuració, tenint en compte la versatilitat de l’inversor, pot donar-nos la possibilitat de consumir la nostra pròpia energia, obtinguda dels panells fotovoltaics.

En Heliotec prioritzem l’estudi dels sistemes domèstics incorporant inversors híbrids, els quals permetrien la instal·lació de bateries d’última generació en el moment en que la seua implementació puga oferir millores substancials en la rendibilitat de la instal·lació d’autoconsum.

Gràcies als sistemes d’autoconsum domèstic les llars poden autoabastir d’energia elèctrica en un important percentatge de la seua demanda.

AVANTATGES DEL AUTOCONSUM

Un ÚNIC VALOR

La instal•lació fotovoltaica augmenta el valor de la seua propietat i millora la seua eficiència energètica.

kWh a un PREU ESTABLE

L'electricitat produïda per un sistema solar fotovoltaic té un preu fix, sense augments periòdics de preus.

Redueix la Factura

El consum d'electricitat a la xarxa disminueix, el que permet una reducció immediata de la factura d'elèctrica.

PRODUEIX ELECTRICITAT VERDA

La planta d'energia fotovoltaica produeix només l'electricitat que necessita, el que ajuda a reduir les emissions de CO2.

Durada de llarga vida

Un sistema solar fotovoltaic dura tota la vida. Només es requereix manteniment regular i la seua vida útil pot excedir els 40 anys

Silenciosa i ESTÈTICA

Còmoda i estètica, la planta d'energia fotovoltaica no fa soroll.

DUBTES FREQÜENTS DE LES INSTAL•LACIONS DE PANELLS SOLARS

☆ En Quant de temps s'instal•la el sistema d'autoconsum fotovoltaic?

La instal·lació es realitzarà el més prompte possible, depenent de les instal·lacions ja programades en la nostra agenda, la seua instal·lació es programarà en la data més propera possible.

☆ Es poden optimitzar els panells fotovoltaics a l'hivern?

A l’hivern, l’angle òptim per als panells solars serà menor, perquè el sol està més baix en el cel. Alguns sistemes poden permetre canviar l’angle durant tot l’any per optimitzar el sistema. Uns controlaran la llum solar cada dia automàticament, mentre que altres permetran la inclinació manual durant tot l’any.

☆ Els panells funcionen en dies ennuvolats?

Els panells també poden funcionar si el dia és menys assolellat, l’única condició és que fora n’hi haja llum.

☆ Quins són els beneficis dels panells fotovoltaics?

– Produir electricitat i / o aigua calenta, el que li permet reduir significativament els seus costos amb la factura d’electricitat i gas.

– Un panell fotovoltaic típic pot estalviar fins a una tona de diòxid de carboni per any, de manera que redueix considerablement la seua petjada de carboni en fins a 30 tones de diòxid de carboni durant tota la vida útil del panell.

☆ Necessita una instal•lació fotovoltaica i té preguntes o necessita informació addicional?

Aneu a la secció de CONTACTE i fes-nos saber el que necessites o també pots consultar el nostre FAQ (preguntes freqüents)

També si ho prefereixes pots contactar-nos mitjançant Whatsapp, prem en el logo de baix

MARQUES AMB LES QUE TREBALLEM PER AUTOCONSUM DOMÈSTIC