AUTOCONSUM INDUSTRIAL

Heliotec ofereix

AUTOCONSUM INDUSTRIAL

L’autoconsum fotovoltaic, gràcies Al marc legal espanyol, obre noves oportunitats per a les energies renovables a les aplicacions industrials. Així, l’energia solar fotovoltaica pot aplicar-se a qualsevol tipus d’instal·lació industrial o serveis per generar l’energia que necessita en els seus processos.

L’autoconsum fotovoltaic suposa un important estalvi en la factura energètica i ningú posa en dubte que la inversió realitzada per a la instal·lació fotovoltaica tindrà una repercussió directa en la despesa energètica de la indústria.

La gran majoria de les indústries i negocis compten amb cobertes desaprofitades, les quals es podrien ubicar els panells fotovoltaics necessaris per generar bona part de l’energia elèctrica demandada pels processos. Aquestes instal·lacions no requereixen de grans inversions enfront de l’eficiència i rendibilitat que proporcionen ja que els costos dels equips han baixat de forma exponencial durant els últims anys.

Les indústries solen consumir energia en els períodes del dia en els quals podem generar energia fotovoltaica, així que tota l’energia generada és susceptible d’utilitzar-se de forma immediata, augmentant d’aquesta manera la rendibilitat d’aquest tipus d’instal·lacions enfront de les que necessiten d’acumulació o de sistema compensatori. Cal tindre en compte que l’energia fotovoltaica és 100% renovable, i més barata que la que ens ofereixen les companyies comercialitzadores d’energia.

Amb la implementació de l’autoconsum fotovoltaic industrial es redueixen els costos energètics, i així també els costos de producció, augmentant la competitivitat de les empreses i generant recursos financers aplicables segons els criteris de cada empresa. A més, es redueixen directament les emissions de CO2 i altres gasos nocius causants del canvi climàtic, qüestió que influeix directament en la millor consideració social i ambiental de les empreses.

ALGUNS EXEMPLES D'INSTAL•LACIONS REALITZADES PER HELIOTEC

En Heliotec entenem que cada indústria y empresa te un perfil particular tant en el seu comportament de consumidor energètic, en els seus processos i en la seua organització, motiu pel qual estudia de forma personalitzada cada cas per a trobar la millor solució.

COMPANYIES QUE HAN CONFIAT NOSTRES SERVEIS

Opinions de clients:

"Empresa seriosa que es preocupa en oferir la millor solució. Contents amb la seua atenció tècnica i comercial."
Manuel
“M'han instal•lat panells fotovoltaics amb connexió a xarxa a casa. Ha anat tot molt be des del minut 1, tracte proper, personalitzat, professional i competitiu"
Elena

PASSA'T A L'ENERGIA SOLAR

També pots consultar el nostre FAQ✨ (preguntes freqüents)