CARREGADORS ELÈCTRICS

CARREGADORS ELÈCTRICS

Cada dia més persones i organitzacions opten per comprar un vehicle elèctric, amb la finalitat d’optar per una conducció més neta, sostenible i eficient. En aquests moments tant les empreses com l’Administració faciliten i fomenten el seu ús amb ajudes i amb l’augment de punts de recàrrega a la xarxa pública.

Heliotec instal·LA  diferents tipus, marques i models de punts de recàrrega, buscant la fórmula idònia en cada cas particular, mitjançant projectes “clau en mà”, perquè cada client dispose el més prompte possible de la càrrega de la forma més senzilla, pràctica, segura i eficaç possible.

La nostra especialitat és unir la instal·lació de carregadors de vehicles elèctrics amb la instal·lació de sistemes d’autoconsum elèctric, tant per a particulars com a empreses i organismes públics interessats en carregar ⚡ seus vehicles elèctrics amb energia fotovoltaica 100% renovable generada in situ.

El preu de càrrega en una estació de càrrega elèctrica domèstica és 6 vegades de menor cost que el de proveïment de combustible.

Una simple comparació és un BMW i3 (Elèctric) amb un consum de 13 kWh / 100 km VS un Skoda Superb que consumeix 7 L / 100km. El Elèctric podria sortir a 1,50 € als 100km, mentre que el de combustible és superior i podria arribar als 9 € / 100km.

BENEFICIS DE LES ESTACIONS DE CÀRREGA ELÈCTRICA

Manteniment ZERO

Els costos de manteniment del cotxe elèctric són quasi nuls.

PARKING GRATUÏT

En algunes ciutats d'Espanya, es disposa d'aparcament gratuït per a vehicles elèctrics.

Beneficis ambientals

Reduïm a el 90% l'ús de combustibles fòssils com el petroli i gas que creen CO2, la qual cosa comporta una reducción de l'impacte sobre l'escalfament global.

SOROLL ZERO

Sense soroll, sense acceleracions de motor, sense olor de combustible.

IMPOST DE CIRCULACIÓ

El Vehicle Elèctric té una bonificació de fins a un 75% en l'Impost de Circulació.

IMATGE

Una estació de càrrega a la seua empresa o de la qual és membre millora enormement la imatge d'aquesta.

ESTADÍSTIQUES DE PUNTS DE RECÀRREGA A ESPANYA

Carregadors a Espanya
Carregadors TYPE 2
Schuko (EU Plug)
CHAdeMO
Carregadors Tesla
Carregadors tipus CCS2 + CEE 2P

Actualizat el 09/07/2021 (via electromaps.com)