PARCS SOLARS

PARCS SOLARS

En Heliotec desenvolupem projectes d’energia solar fotovoltaica connectada a xarxa per a inversors interessats en trobar una alta rendibilitat econòmica i ambiental, i comptem entre els nostres clients amb diversos fons d’inversió, family offices i altres tipus d’inversors privats.

L’equip de professionals de Heliotec té ja més de 20 anys d’experiència amb projectes desenvolupats a Europa, Àfrica i Amèrica Llatina de diverses tipologies i mides.

Els parcs solars fotovoltaics són una opció rendible i segura per invertir, trobant la rendibilitat en la venda de la producció elèctrica a l Pool Energètic o comercialitzadores o consumidors finals mitjançant contractes PPA, i tot això treballant activament en un model econòmic baix en emissions de CO2 que fa front a el canvi climàtic.

Heliotec desenvolupa parcs fotovoltaics ambiental i socialment sostenibles per a la cooperativa de generació elèctrica Som Energía en l’ambit geogràfic de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu comú de repercutir en el necessari canvi de model energètic.

PARC SOLAR en la Vall d'Uixó

Parque Solar Vall D'uixo

Ubicació

PASSA'T A L'ENERGIA SOLAR