Programa SOSTENIBILITAT

Al febrer de 2022 sol·licitàrem les ajudes de la convocatòria sostenibilitat 2022 per a la prestació de serveis de suport a la innovació en matèria de sostenibilitat, així com per a la concessió d’ajudes econòmiques a les petites i mitjanes empreses de Castelló, oferida per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis i Navegació d’Espanya, juntament amb la Cambra oficial de Castelló. Aquestes ajudes has posat en marxa el programa sostenibilitat.

Aquest programa té per objecte principal millorar la competitivitat de la pime espanyola mitjançant l’impuls de la sostenibilitat, així com reactivar l’economia sobre la base de la sostenibilitat, posant en valor les seues repercussions econòmiques, socials i mediambientals, i a l’Agenda 2030.

L’empresa Enrevall Investments S.L. ha sigut beneficiària del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, l’objectiu del qual és potenciar la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació per a donar suport a la creació i consolidació d’empreses innovadores, i gràcies al qual ha implantat un projecte d’Implantació i certificació d’un Sistema de Gestió Ambiental ISO 14001. Aquesta acció ha tingut lloc durant l’any 2022. Per a això ha comptat amb el suport del PROGRAMA SOSTENIBILITAT de la Cambra de Comerç de Castelló i cofinançat per l’Excma. Diputació de Castelló.